GWENDA - INDISCHE EN ORIENTAALSE DANS
WONDELGEM • Gwenda danst al sinds haar vierde levensjaar. Ze deed 14 jaar klassiek ballet en ze breidde haar dans achtergrond uit met andere stijlen. Meer en meer vond ze haar weg in Indische en oriëntaalse dans.

Op 16-jarige leeftijd startte ze met Bharata Natyam, Indische tempeldans. Ondertussen treedt ze al meer dan 18 jaar op en geeft ze workshops. Ze trad onder meer jaren op in Londen met de ‘Dancing Nikita Company’. Via de Indische klassieke dans vond ze ook haar weg in Bollywood dans, een stijl waarmee ze ook al jaren optredens en workshops allerhande verzorgt.

Naast haar passie voor Indische dans ontwikkelde ze ook haar vaardigheden in oriëntaalse dans. Daarvoor trainde ze meer dan 6 jaar samen met verscheidene Belgische en internationale docenten. Nu onderricht ze haar eigen aparte dansstijl vanuit een uniek perspectief, met sterke invloed van Indische dans en yoga. Ze werkt ook veel met kinderen, en geeft via Kleur Bekennen (www.kleurbekennen.be) workshops Bollywooddans en yoga overal in Vlaamse scholen.

Haar interesse in yoga is gegroeid vanuit haar dans ervaring. Momenteel runt ze een eigen yoga studio thuis en geeft ze ook sessies yogatherapie en EFT. Voor meer info over yoga, klik door naar haar yogawebsite, www.nectaroflife.be.

Wat maakt Gwenda Gwenda...

Enthousiasme, vreugde en lesgeven en optreden vanuit het hart!